Skilsmisse - parat til en ny start

En skilsmisse vil altid være en krisesituation, og for nogle mere kompliceret end for andre. 'En ting, der gælder for alle er, at ens liv og hverdag med et bliver ændret. Spørgsmålet er derfor, hvordan vi bedst muligt kommer ud af skilsmissen?

Følelser som kaos, afmagt, handlingslammelse, chok, angst og andre modstridende følelser rammer os. I visse ægteskaber kan det dog også være en lettelse at få ordet skilsmisse sagt højt, særlig hvis ægteskabet har været problematisk over en årrække.

Nogen har taget en beslutning, der betyder, at din skilsmisse bliver sat i gang, uanset om du er klar til det eller ej.

Min skilsmisse efter mange års ægteskab var en af de oplevelser, man helst er foruden. Jeg blev usikker på min identitet, på skilsmissens konsekvenser, og hvad der ville ske fremadrettet. Èn ting var jeg sikker på: Mine børn skulle have det så godt som muligt. Alt andet kom i anden række, mig selv inklusiv.
Den beslutning betød, at der gik alt for lang tid, før jeg følte jeg fik et liv igen, og den ventetid var helt unødvendig. Havde jeg haft en ‘mig’ at støtte mig til, havde min nye tilværelse som alenemor haft en bedre start, og jeg havde hurtigere og bedre haft mulighed for at komme videre.

Jeg har - som du kan læse – selv været gennem en skilsmisse og ved, hvor meget det kræver.

Jeg har specialiseret mig i, hvad der sker, når vi skal gennem skilsmissen, og hvordan vi undgår at hænge fast i problemerne længere tid end højst nødvendigt. Det er jo ikke kun psykisk det er ganske belastende, for dertil kommer de mange ændringer, som du skal kunne håndtere samtidig.

Udover og kombineret med selve terapisamtalerne kan du også få sparring, så du fx kan undgå at accelerere en konflikt med din eks. - for konflikter vil der højst sandsynligt komme.

Måske sidder du fast følelsesmæssigt, er ulykkelig, måske vred, bange, opgivende eller noget andet, men nu vil du videre med dit liv.

Det gode er, at der er lys forude 😃

Har du

• brug for hjælp til at håndtere din skilsmisse eller skilsmisseproblemer,
• er du parat til at tage kontrol over dit liv igen, og
• skal det ske uden at du skal i terapi i årevis
• så se nedenfor, hvordan du kan række ud efter hjælp

Kort og godt; så hjælper jeg klienter, der er blevet skilt med at få tilværelsen til at fungere igen, få livet til at give mening og til at finde ro, glæde og styrke i sig selv.

Kontakt mig herunder og aftal tid til en samtale, hvor vi sammen kan søge at afklare, hvad der skal til, så du kan komme videre med dit gode liv.

Er du klar til at komme videre? Måske skal det være gaven til dig selv og din vej frem i lyset.

Leder du efter en tid?